Snabbt stekpannebröd.

Kategori: Bröd/Knäcke/Scones/Pizza

Passar bra som frukost men även perfekta som tillbehör till olika maträtter.

För två bröd:
1 dl bovetemjöl
2 msk rent havre
2 msk kokosmjöl
Salt
Vatten 

Blanda ihop dom torra ingredienserna.
Tillsätt lite vatten i taget för att få till rätt deg.
Degen ska vara kladdig men väldigt fast. 
Förbered en stekpanna med kokosolja i på medelhög värme.
Dela upp degen i två och platta ut i stekpannan med hjälp av lite blöta fingrar. 
Stek några minuter på varje sida.
Brödet ska få fin färg. 
Njuuut!




Kommentarer

  • carro säger:

    När du skriver rent havre. Vad är de då?

    Svar: Finns i glutenhyllan.
    Det är havre som odlats på åkrar där det bara har odlats havre.
    I vanliga havreförpackningar finns spår av gluten då flera sädesslag odlats på samma åkrar. :)
    Linnéa Hedman

    2014-03-25 | 22:27:20

Kommentera inlägget här: