Härliga frukostfrallor
Kategori: Bröd/Knäcke/Scones/Pizza
Naturligt glutenfria härliga frukostfrallor.
För 6 st:
2 dl ren havre
1 dl bovetemjöl
2 msk pofiber
1 msk nyponskalsmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 dl vatten
1 ägg
En skvätt olja
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Häll i alla blöta ingredienser och blanda väl.
Låt svälla 5 min.
Forma degen med hjälp av blöta händer till 6 bullar på en bakplåtsklädd plåt.
Strö lite bovetemjöl på bröden.
Grädda i 35 min.
Låt svalna
(om dom inte får svalna kan dom vara lite kladdiga inuti)
Till bröden serverades bubblande vatten med egen smaksättning som bestod av passionsfrukt, citronsaft, några hallon och några blad mynta.