Något lättad.

Kategori: Resa

 
Ja, packlistan blev klar och bikinisarna är utvalda. Bättre än att inget blir gjort! 

Bilder från 2012

Kategori: Resa

 
 
Lite motivation till att ta tag i den där stressen.
Första bilden är tagen i Australien, Byron Bay en eftermiddag från en view point en promenad bort på stranden.
Andra bilden är tagen i Australien, Sydney, Bondi Beach.
Tredje bilden är tagen i Malaysia, Perhentian, Kecil. Soluppgång.
Fjärde bilden är tagen i Malaysia, någon liten obebodd ö där vi hade en av dem bästa dagarna i mitt liv. Helt otroligt fint.
 
 
 
 
 

Stress.

Kategori: Resa

Ja, stressen kommer smygande. Som när en förkylning är på väg. Man känner det i hela kroppen.
Växla pengar, vaccinationer, visum, reseplaner, kort som ska med, försäkringar hit och dit, räkningar som ska vara betalda, mediciner som måste med och packning. Alla papper måste vara klara, Allt som ska köpas måste köpas. Köpa, köpa och köpa. Vilken tur att man har föräldrar som engagerar sig mer än vad man ber om, ni är guld värda mor och far!
 
I helgen blir det storstädning här hemma hos HallHedman. Behövligt kan jag säga. Nu börjar jag även på att rensa kylskåp och frys. Jag brukar inte handla så ofta när John är borta på veckorna. Istället lagar jag mat av det som finns hemma. Det kan bli fruktansvärt gott men också fruktansvärt äckligt. Oftast gott om jag får säga det själv. Eftersom jag har varit hemmafru (arbetslös) nu sedan Julafton så handlar det mest om att laga frukost/brunch, äta frukost/brunch, dricka kaffe, städa, tvätta, baka, laga lunch, äta lunch, dricka kaffe, umgås med vänner, laga kvälle, kolla på farmen, leta recept, läsa och så tränar jag ganska mycket. Tråkigt tänker ni, helt okej tycker jag. Jag hade ju gärna jobbat men det kändes inte som någon ide att söka något nytt nu innan vi åker. Jag ser det som semester. Jag jobbar ju hela sommaren sen.
 
Brunchen (ja, jag tillät mig själv sovmorgon idag) är uppäten och kaffet är uppdrucket nu måste jag ta tag i den här stressen. Få lite undanstökat. Lätta hjärnan en aning.
 
Hej så länge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första inlägget.

Kategori: Resa

Hej till er som lyckats ramla in här!
 
Kul och trevligt tycker jag. Hoppas att ni tycker likadant.
 
Stort steg för mig det här ska ni veta, egen blogg.
Trodde att det kanske skulle ske i nästa liv, om det nu finns ett nästa liv.
 
Förra året började med tre otroliga månader fulla av upplevelser med min vän Fredrika (Ja, hon som gick till fel ställe och provjobbade men fick jobb på båda ställena ändå). Ni förstår ju själva, det sällskapet gjorde hela resan så mycket bättre. Fantastisk människa det där. Vi besökte Thailand, Australien, Singapore och Malaysia.
 
Vi hade inte hunnit vara hemma i Sverige så länge innan jag åkte en sväng till Hong Kong och Kina med min fina far. Fullt av upplevelser där med!
 
Efter detta tog det ett tag för mitt sinne att inse att jag var hemma. Smeten i huvudet hade inte hängt med riktigt.Mycket handlar om att acceptera för mig. Det handlar mycket om vad jag vill, vad jag inte vill, vem jag är, vem jag inte är. Kanske inte viktigt för många, men jävligt viktigt för mig. Dem där tre månaderna gjorde sitt och jag ser det som givande. Jag fick ju såklart mersmak och är snart på väg igen.
 
Just idag är det två ynka veckor kvar här hemma i slasket innan vi ska göra vad vi vill, när vi vill, i hela nio veckor. Vi, består av mig själv och John. Låt mig få presentera John Arthur Hall. Min soulmate, bokstavligt talat. Vi ska backpacka i nio veckor tillsammans. Vi kommer att befinna oss i/på Filippinerna i fem veckor och sedan flyga till Indien och stanna där i fyra veckor. Självklart ska vi möta upp min partner in crime Fredrika (Ja, hon som gick till fel ställe och provjobbade men fick jobb på båda ställena ändå) som befinner sig i Indien med hennes pojk. Låter helt okej va?
 
Inlägget tog mig ca en timme att skriva, men det var ganska roande. Hoppas jag roar er också.
 
John kom nyss hem och fick höra att jag startat en reseblogg och jag fick ett smeknamn direkt. Blogglinnea.
 
Hej så länge!
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Resa

Mitt första inlägg.