Bildbomb

Kategori: Allmänt


Ett gäng färdigbakade friskvårdsmassörer.

Evigt tacksam för att jag fått lära känna så fina människor under massageutbildningen, här är några av dom.

Pluggar yinyoga.

Efter massageutbildningen, yogahelgen och första dagen på nya jobbet låg jag inne i några dagar för att samla energi, då drack jag te som en galning.

Blev rastlös och fick för mig att måla en tavla. Min första dessutom.


Just nu pendlar jag mellan att packa, skrubba badrum, dricka kaffe och att blogga.

Imorgon går en dröm i uppfyllelse.

Yinyoga

Kategori: Allmänt

Det var nu i sommar som yogautbildningen bara dök upp från ingenstans.
Det var precis samma känsla som när kostrådgivarutbildningen dök upp.
 
Det kändes rätt i hjärtat med en gång.
 
Så fort jag kommer in i yogastudion lägger sig ett lugn över mig.
Jag känner mig lycklig i varje stund.
 
Vi pratar mycket om hur individuell all yoga bör vara.
Hur olika vi är uppbyggda och hur olikt vi måste göra positioner för att det ska passa var och en.
 
Att det inte behöver vara vackert.
Att det inte behöver vara perfekt.
Att alla kan.
 
 

Nya tider.

Kategori: Allmänt

I fredags blev jag klar med min massageutbildning och kan nu kalla mig för friskvårdsmassör.
I helgen var jag i Stockholm och ägnade mig åt min fantastiska Yogautbildning.
I måndags började jag jobba på spa.
Resten av veckan har jag vilat upp mig och börjat packa ner lägenheten i flyttlådor. 

Tack till alla som tittar in här trots dålig uppdatering. 
När livet lugnat sig lite kommer jag att lägga mer energi här. 

Ta hand om er. 



Quinoabröd & bärsmoothie.

Kategori: Bröd/Knäcke/Scones/Pizza

Igår bakade jag en variant av ett tidigare brödrecept som jag slängt ihop.
Dessutom fick en lilaglimmande bärsmoothie lysa upp frukostbordet en aning extra. 

Du behöver: 
3 dl rent havre
1,5 dl quinoamjöl
1,5 dl bovetemjöl
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Salt
3 tsk chiafrön
3 dl vatten
2 msk kokosolja

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ner chiafrön i vattnet och låt stå.
Smält kokosoljan.
Blanda först alla torra ingredienser och blanda sedan ner resten till en halvlös smet. 
Tryck ut på en plåt, garnera med frön och grädda cirkus 15-20 min. 

I smoothien hade jag havremjölk, hallon, blåbär och några nypor vaniljpulver.