Apr. 14, 2013

Kategori: Resa

Två hela dagar kvar. Idag är det F1, så ni vet ju vad John kommer ägna dagen åt. Jag ska tvinga mig ner på stranden. Det blåser ingenting här nu om man jämför med hur det har vart innan. Så ja, man får tvinga sig. Och hemma blir det inte någon strand på ett tag så nu får man passa på. Hade ju vart gött och komma hem brun dessutom.

Fia och Becke kom hit igen för några dagar sedan. Stannade två nätter och åkte igår igen. Så sista kvällen shoppade vi och drack vin. Lite för mycket. Men det var det värt!

Igår fick ägaren slå upp vårt lås då nyckeln totalt försvann. Tur att det löste sig. Såklart hittades nyckeln i sanden imorse.

Igår började vi packa och vi insåg då hur mycket vi shoppat. Köpt presenter till 13 personer och massor med grejer till oss själva. Vi klarar i alla fall vikten.

Annars gosar vi med Kia varje dag. Hon kommer varje morgon och gnyr. Ligger alltid mellan våra stolar på kvällarna och vill gosa hela tiden. Kommer bli jobbigt att lämna tösen. Jobbigt att lämna personalen här på guesthouset också. Speciellt vår vän från Nepal som jobbar här och ger oss bra service varje dag. Vi frågade vad han tjänar på en månad och han skämdes och svarade att han får 2000 rupees. Det är alltså ungefär två timmars jobb hemma. Dessutom jobbar han från 7 till 11 på kvällen, varje dag. Helt sjukt. Känns som en bra grej att sponsra innan vi åker.

Bild på John i vårt lyxiga rum.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: