Long time, no see

Kategori: Resa

Nu var det längesedan sist. Detta på grund av att vi inte har haft något wifi. Men nu så!

Vad har hänt sedan sist? Vi åkte vidare till Palolem Beach i södra Goa där vi befinner oss fortfarande. Här har vi åkt på delfintur, vi har börjat yoga varje morgon (helt fantastisk start på dagen och väldigt givande), vi har hyrt kajak, vi har tittat på otroliga solnedgångar, firat holi (indisk högtid då man slänger färg på varandra och festar), John har sytt upp skjortor och vi har shoppat ännu mer.

Och hemma har det vart Påsk, riktigt tråkigt att missa det årliga påskbordet hos mormor och morfar. Vattnas i munnen bara jag tänker på det! Men vi fick målat lite påskägg på vårt guesthouse igår, och idag hade vi tävling med personalen om vem som kunde hålla sitt ägg helt längst samtidigt som man ska slå sitt ägg mot ett annat. Jag och Fia åkte ut direkt. Men vi fick lite godis ändå och det var kul att få fira lite här också. Denna tradition har två äldre damer kommit på som har åkt hit till samma ställe i fem, sex år med deras mamma som är ännu äldre och en av damernas man.

Imorgon brummar Fia och Becke iväg på sin motorcykel som dem köpte för några dagar sedan. Jag och John åker i övermorgon. Nästa destination är Colva Beach som ligger högre upp i södra Goa. Detta blir också det absolut sista stoppet för mig och Johnnyboy. Idag är det exakt två veckor kvar. Känns faktiskt bra. Det ska bli kul att komma hem.

Vi hörs snart igen förhoppningsvis. Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: