...........

Kategori: Resa

Komiskt att jag igår satt och tänkte på att vi har haft tur att inte bli dåliga ännu och mått bättre än förväntat. Några timmar senare, inatt, blev John sjuk. Matförgiftning. Så han har legat hela dagen. Men det är mycket bättre nu än inatt då det till och med flög ut en svampbit genom näsan på honom. Ja, det är sant. Tydligen har det hänt en gång innan också, svamp ur näsan alltså. Så nu blir det ingen mer svamp utomlands för vår del.

Det har börjat krypa i benen efter att inte ha tränat på ca en månad så i förrgår var John ute och sprang och jag har tränat ett trx pass idag. Och jäklar vad skönt det var att få svettas ordentligt!

Imorgon är sista dagen här i El Nido innan vi ska tillbaka och är tvungna att spendera en natt i hemska Puerto Princesa. På vägen tillbaka ska vi göra underground river. Vi betalade lite extra och fick två platser. Det ska bli spännande!

Nu ska jag försöka få John sugen på mat eftersom att han inte har lyckats få i sig mer än en halv mango och en shake. Ni som känner John vet ju att han älskar mat, men idag är mat längst ner på listan. AC och en TV är högst på listan.

Svampjohn hälsar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: